Heräsin siinä klo. 10 maissa ku marsut huusi ruokaa. Annoin puikuloille ruoan ja menin ite viel nukkumaan noin 15 minuutiksi. Tulin alakertaan ja aloin syömään aamupalaa. Mulle toi on ihan normaali sunnuntai aamu, tylsän tavallinen. Sunnuntain vois ottaa kokonaan pois viikosta, se on tosi turhauttava päivä, pitää tehdä läksyt lukea kokeisiin, ei voi mennä kapeen. Meillä on tulossa ruotsin koe, pitäs tänää alottaa lukee jos haluaa hyvän numeron. Mutta onneksi on olemassa ylioppilaskirjoitukset jotka alko vissii eilen äidinkielen tekstitaidon kokeella, jos oikein muistan. Meidän koulussa nimittäin annetaan rauha niille jokka kirjottaa ylioppilaaksi ja päästetään muut koulun oppilaat vasta myöhemmin kouluun ja meillä on maanantaina ja tiistaina 10:ksi koulu, VASTA! Lisäksi meillä vaihtu jakso ja keskiviikkona on muutenkin kymmeneksi kouluun meno, JIPPIII! Eli ensviikolla kolme kymmenen aamua, I'm in heaven!

Nyt näkyy telkkarista "Jokainen vieras on laulun arvoinen", jossa vieraana Jorma Uotila, EVVK! Voiko olla turhempaa ohjelmaa sitten ostos TV:n ? Monta mieltä voi olla. Mä kattelen tv:stä:

maanantai: Tanssi jos osaat, Frendit, Simpsonit, Täydelliset naiset
tiistai: Tanssi jos osaat, Frendit, Simpsonit, (+Pako joka jäi tauolle)
keskiviikko: Joskus Heroes
torstai: House
perjantai: Frendit, Simpsonit
lauantai: jotain turhaa
sunnuntai:jotain turhaa

Mulla on aina keskiviikkosin ja torstaisin harkat niin en ehi kattoo Frendei tai Simpsoneita, puhumattakaan Tanssi jos osaat.

Nyt mulle tuli tekstari meen kattoon sen. Se oli Varvas (Rakkaalla ystävällä monta nimeä) ja se pyys että voitasko maalata tänään yhessä ja tietenki suostuin :P happy!<3 Eli tänään maalailua luvassa :)

Kirjoittelen ehkä myöhemmin lisää, mutta nyt heippa!
-hilippa